Home » Over ons » Over DTA Systems

Over DTA Systems

DTA Systems biedt een complete lijn van oplossingen op het gebied van beheer, beveiliging, opslag en archivering en duplicering van data. Onze professionele en geavanceerde oplossingen worden aangeboden via een netwerk van gekwalificeerde leveranciers en aan high-end gebruikers. DTA Systems is actief in de Benelux en heeft vestigingen in Leiden en Antwerpen.


DTA Storage / BackupSinds haar oprichting in 1993 heeft DTA een veelheid van grootschalige archiveringsprojecten uitgevoerd bij zowel overheidsinstellingen en de gezondheidszorg als in het bedrijfsleven. Hiermee heeft DTA een uitstekende naam opgebouwd als leverancier van een breed scala van oplossingen op het gebied van DVD/CD archivering, RAID en Tape opslag voor afdelingsgewijze en ondernemingsbrede toepassingen.


De gevoerde systemen zijn na uitgebreide tests geselecteerd en behoren kwalitatief tot de beste in de markt. Daar wordt nog eigen additionele technologie aan toegevoegd waarmee deze oplossingen in snelheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak, de concurrentie verre overtreffen.

DTA Backup solutionsDTA Systems is al meer dan 15 jaar toonaangevend in de Benelux op het gebied van CD, DVD en Blu-Ray replicatie en -duplicatie. Onze producties voldoen aan de allerhoogste kwaliteitstandaarden en worden geleverd aan een breed marktsegment.


Onze dienstverlening beperkt zich niet slechts tot het persen van CD, DVD of Blu-Ray disks, wij begeleiden onze klanten gedurende het totale wordingsproces van hun CD, DVD of Blu-Ray uitgave, inclusief eventuele distributie.


Disc Publisher XRPDe geleverde systemen voor DVD/CD archivering en duplicering behoren tot de meest bekroonde en meest gewaardeerde in het professionele marktsegment. De jarenlange ervaring staat garant voor een passend advies terwijl onze leidende positie in deze markt een scherpe prijsstelling mogelijk maakt.


Onze producten worden geleverd met de meest uitgebreide garantie- en onderhoudscondities in de markt met zelfs de mogelijkheid voor een serviceovereenkomst met 4 uurs herstelgarantie.