Home » Storage

Bezoek onze website Storage.nl voor nadere informatie.

Meer informatie

Storage

DTA Systems (Disk & Tape Archiving) is actief in de Benelux en is gespecialiseerd in het leveren van de meest geavanceerde oplossingen op het gebied van dataopslag en archivering via een netwerk van gekwalificeerde leveranciers.

Raid storage

Disk storage

Een complete lijn van RAID oplossingen voor omgevingen waar behoefte is aan krachtige en bedrijfszekere systemen. Onze RAID systemen kunnen zowel als server-attached DAS oplossing worden geleverd als in een SAN ( FC SAN of iSCSI IP SAN) of als NAS Network Attached oplossing. Via IP-SAN wordt RAID functionaliteit in multiplatform netwerken en virtual storage omgevingen ter beschikking gesteld met de hoogste performance en met verbazingwekkende eenvoud in installatie en beheer.

Tape Storage

Tape storageDTA Systems biedt een complete lijn van Tape drives en Libraries voor omgevingen waar behoefte is aan krachtige systemen voor back-up van kritische applicaties en bestanden. De door DTA Systems aangeboden storage-oplossingen zijn na uitgebreide tests geselecteerd en behoren kwalitatief tot de beste in de markt. De systemen worden geleverd met een compleet service- en onderhoudspakket waarmee continuïteit van het bedrijfsproces wordt gewaarborgd. Bezoek onze storage website www.storage.nl voor additionele informatie.